BALTIJOS GIMNAZIJOS KOMANDA - KIPRE

  • Paskelbė : Jurgita Račkauskienė
  • Paskelbta: 2021-11-13
  • Kategorija: Erasmus

Baltijos gimnazijos komanda - Laniteio licėjuje (Limasolio mieste) „Erasmus+“ projekto „Strengthening self-esteem and developing key students’ competences through their personal development” dalyvių susitikime

Šio „Erasmus+“ projekto partneriai: Klaipėdos Baltijos gimnazija (Lietuva), Laniteio licėjus (Kipras), Gniezno ZSP mokykla (Lenkija), Abarano licėjus (Ispanija), Agrupamento de Escolas de Albufeira Poente (Portugalija) ir profesinė mokykla EPAL iš Artos (Graikija).

Pagrindinis projekto tikslas – gerinti visų amžiaus grupių asmenų bendruosius gebėjimus. Jie ypač svarbūs asmens brandai ir pasiruošimui tolesniam mokymuisi ir sėkmei.

Kiekviena mokykla partnerė išskyrė savo stipriąsias puses ir nurodė svarbiausias problemas, su kuriomis susiduria jų mokiniai. Todėl susitikimuose dalyvaujantys mokiniai jau buvo ir dar bus įtraukti į mokymo veiklas, kuriose patirs, kuo stipri kiekviena mokykla, o taip pat padės ieškoti kylančių problemų sprendimo, dalysis savo mokyklų gerąja patirtimi. Pavyzdžiui, graikai dalysis žiniomis apie autoriteto įtaką asmenybei, gebėjimo pozityviai save pristatyti svarbą, iškalbos reikšmę. Klaipėdos Baltijos gimnazija dalysis gerąja patirtimi apie mokymosi motyvacijos stiprinimą per STEAM veiklas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos