ROBOTIKOS KLASĖ

  • Paskelbė : Jurgita Račkauskienė
  • Paskelbta: 2021-12-21
  • Kategorija: Pranešimai

Baltijos gimnazijai – prasminga pramonininkų dovana. Inžinerines klases auginančiai Baltijos gimnazijai padeda ir verslas. Savo veiklos 30-metį mininti Klaipėdos pramonininkų asociacija (KPA) vietoj sukakties paminėjimo nusprendė finansiškai prisidėti prie Robotikos klasės įrengimo.

„Be verslo ir savivaldybės finansinės pagalbos mūsų galimybės neleistų turėti tai, ką turime šiandien. Nuoširdus AČIŪ visiems, prisidedantiem prie mūsų augimo,“ – džiaugėsi Baltijos gimnazijos direktorė Jurgita Račkauskienė.

KPA įmonių parama (20 tūkst. Eur) bei Klaipėdos m. savivaldybės skirtos tikslinės lėšos (15,8 tūkst. Eur.) tikslingai panaudotos perkant specialią metalinių konstrukcijų ir lego robotų konstravimo įrangą,  programinę valdymo įrangą, virtualios realybės akinius, kurie naudojami ir dalykų pamokose, o robotų ringas leis organizuoti aukščiausio lygio robotų varžybas.

„Prisidėti prie šios iniciatyvos ne tik dirbant su moksleiviais įmonėse, bet ir gerinant mokyklos mokymo bazę – didelė prasmė ir mūsų visų siekiamybė. Kartu augindami moksleivių norą gilintis į inžinerinius mokslus projektuojame vaikų sėkmę, auginame taip reikalingus specialistus ateities verslui,“ – įsitikinęs KPA Šveitimo komiteto pirmininkas Tomas Eikinas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos