KIEKVIENAS YRA SVARBUS

  • Paskelbė : Jurgita Račkauskienė
  • Paskelbta: 2021-12-02
  • Kategorija: Renginiai

Visi esame skirtingi - kas motyvuoja siekti aukštesnių mokymosi rezultatų? Kokia pamoka yra įdomi ir įtrauki? Kaip pasirinkti tolesnį mokymosi kelią? Komandinis darbas - būtinybė, stiprybė ar mada? Baltijos gimnazija - vakar, šiandien, o kokia bus rytoj? Kokia socialinės partnerystės vertė? Šiais ir kitais aktualiais klausimais diskutavo Baltijos gimnazistai, jų tėvai, mokytojai, socialiniai partneriai ir prieš kelis ar keliolika metų baigusieji gimnaziją mokiniai, susirinkę į Pasaulio kavinės principais organizuotą nuotolinę diskusiją ,,Kiekvienas yra svarbus“.

Kuo ši diskusija svarbi gimnazijai? Tuo, kad pasak gimnazijos direktorės Jurgitos Račkauskienės , ,,labai svarbu pamatyti esamą situaciją iš įvairių pusių ,,kitomis“ akimis, išgirsti argumentus, ,,pasimatuoti nueitą kelią" ir tobulinti tolesnius žingsnius bei veiksmus projektuojant sėkmę“. Kaip teigė viena iš diskusijos moderatorių J. Girdvainė, neįkainojamas vertybė per tokį gana trumpą laiką išgirsti tiek įvairių žmonių nuomonių ir pasiūlymų.

Įžvalgos, kuriomis dalinosi dešimties diskusijos grupių moderatoriai (KU doc. dr. Artūras Tadžijevas, SMK atstovė Ilma Vaičaitytė-Ruškienė , KPA administracijos direktorė Jolanta Ežerskytė-Girdvainė, gimnazistai Auksė ir Tautvydas, gimnazistės mama Eglė Zykuvienė, mokytojos Aušra Žukauskienė ir Gerda Surgautaitė, karjeros specialistė Edita Mačiulskė,buvusi gimnazistė ir socialinių partnerių atstovė Greta Kugelevičiūtė) patvirtino, jog einame teisingu keliu: bendruomeniškumas, santykiai, pripažinimas, drąsa, profesionalumas, ambicingumas, susitelkimas – gimnazijos stiprybės, kurios padeda kurti šiuolaikišką ir inovatyvią mokyklą.

Visi diskusijos dalyvių pasiūlymai bus panaudoti gimnazijos strateginių tikslų įgyvendinimui .

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos